joi, 1 august 2013

Gazduire web in cativa pasi

Articolul va prezinta cateva sfaturi utile pentru gasirea celui mai potrivit serviciu de web hosting. Servicii gratuite de web hosting sunt de luat in considerare numai dacă aveți un site web simplu, non-profit. Fiți conștienți de faptul că utilizarea acestor tipuri de gazde va însemna de obicei, că publicitatea apare pe site-ul dvs. și spațiul site-ul dvs. va fi limitat.

 Compania pe care o selectați trebuie să fie în măsură să îndeplinească atât nevoile actuale cat și viitoare ale limbajelor de programare necesare site-ului dumneavoastră. Dacă nu există nici un suport pentru limba pe care o utilizați, acesta va fi mult mai dificil de a lansa site-ul dvs. cu succes.

De asemenea, dacă intenționați să adăugați limbi în viitor, gazda dvs. de web ar putea să nu fie capabila de a le sprijini. Dacă afacerea dumneavoastră necesită sa aveți multe adrese de email, asigurați-vă ca cereti serviciului de hosting asta.

Cele mai populare, și cel mai bun tip, pentru majoritatea oamenilor este POP 3. E-mailurile de acest tip sunt disponibile pentru tine online, oriunde vă aflați. O gazdă care are o caracteristică de SEO va poate ajuta să vă crește traficul care vine pe site-ul tău. Acest lucru va însemna că gazda înregistrează site-urile sale in motoarele de căutare relevante.

 Acest lucru nu vă va oferi acces detaliat la înregistrarea site-ul dvs. Evitați greșelile facute de colegii de breaslă care cad pradă taxelor ascunse și alte escrocherii. Multe hostinguri fac o treabă bună permițându-vă să știți despre preturile rezonabile ale acestora, dar neglijează să vă sfătuiască asupra taxelor suplimentare.

 Alegeți un plan care acoperă tot ceea ce avea nevoie la un preț rezonabil. Ar trebui să știi că unele servicii de gazduire web utilizeaza Windows, în timp ce altele folosesc Linux. Vei avea acces la funcții pe care le are una si care nu poate avea cealaltă. Linux, în general, este mai ieftin în comparație cu Windows, astfel încât aceasta poate însemna prețuri mai mici atunci când gazduieste site-ul tău. Ferește-te pentru hostinguri care nu costa foarte mult. 

Deși este tentant pentru a alege o gazduire web ieftina, recunosc că sunt ieftine pentru un motiv bun. Nu vă puteți permite pentru a găzdui site-ul dvs. pe un server care nu este întreținut corespunzător, sau că nu mai putea exista în câteva luni. Asigurați-vă că este ușor să contactați hostingul dvs. la orice tip de probleme apar.

 Gazdele, care vă oferă mai multe moduri de a ajunge la ele, inclusiv chat, telefon și e-mail, sunt, de obicei, companii de încredere. Dacă ceva nu merge bine, acest lucru poate preveni o cantitate semnificativă de frustrare. Pentru site-ul tipic, varietatea de suplimente oferite de companii de gazduire web poate fi în mare măsură inutil. 

Spațiu de stocare nelimitat poate suna mare, dar pentru o afacere modestă sau blog-ul, acesta poate fi inutilă și o risipă de bani în plus. Mulți oameni nu folosesc niciodată add-on oferite de serviciile lor de web hosting. Daca aveti deja un domeniu nu ramane decat sa cautati hostingul potrivit.

 Daca insa aveti nevoie de nume de domeniu puteti gasi la companiile de hosting si servicii de inregistrare domenii. Există multe motive de care aveți nevoie pentru a alege un web hosting bun. Vizitatorii nu vor avea probleme la accesarea site-ul dvs., dacă aveți o gazdă de încredere. Dacă urmați sfaturile pe care le-ați citit aici, ar trebui să aveți success in a gasi cu usurinta un hosting bun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu